Geen DigiD nodig
Advies van experts
Maximale toeslagen
Binnen 24 uur antwoord

Over ToeslagenPortal.nl

Via ToeslagenPortal.nl kunt u eenvoudig en snel aanspraak maken op toeslagen en eventuele terugvorderingen als u hier recht op heeft. Dit controleren wij aan de hand van de gegevens die u bij ons aanlevert. In veel gevallen heeft u ergens recht op, hetzij zorgtoeslag, of een andere meevaller of tegemoetkoming. Als dit het geval is, kunt u via ToeslagenPortal.nl zónder DigiD uw aanvraag doen, welke wij dan controleren en zo optimaal mogelijk inrichten om het vervolgens bij de Belastingdienst in te dienen. Dus via ToeslagenPortal.nl altijd de maximale toeslagen die sluitend zijn in uw situatie. Vaak levert dit enkele honderden tot duizenden euro’s op per jaar.

ToeslagenPortal.nl is een intermediair/tussenpersoon voor het aanvragen van zorgtoeslag.
Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om uw zorgtoeslag rechtstreeks bij de Belastingdienst aan te vragen op www.toeslagen.nl. Hiervoor heeft u DigiD nodig en vervallen de voordelen die u hebt bij ons.

Je kunt via je DigiD inloggen op de site van de Belastingdienst en zelf je zorgtoeslag aanvragen. Wanneer je niet (meer) in het bezit bent van een werkende DigiD code, kun je via deze site heel eenvoudig ons opdracht geven om je zorgtoeslag aan te vragen.

U kunt ons 24/7 mailen, wij streven ernaar binnen 24 uur uw mail te beantwoorden. Wij willen u dan ook gerust telefonisch of per mail helpen met het invoeren van de benodigde gegevens. Vul dan het contactformulier in met uw telefoonnummer zodat wij contact met u op kunnen nemen. U ontvangt een bevestigingsmail zodra u de aanvraag doorgevoerd heeft bij ons. Een van onze medewerkers buigt zich vervolgens over de door u aangeleverde gegevens, om ze na te lopen en daaropvolgend zo optimaal mogelijk voor u in te dienen bij de Belastingdienst. Als een van onze medewerkers vragen of adviezen heeft voor u, is het mogelijk dat er contact met u opgenomen wordt. Voor deze toegevoegde waarde betaalt u eenmalig EUR 28,95. Als u onjuiste gegevens doorgeeft, kan dit verstrekkende financiële gevolgen hebben. Wat er toe kan leiden dat u toeslagen terug moet betalen. Aangezien de hoogte van uw inkomen bepalend is voor de hoogte van uw toeslag(en), is het belang dit juist in te vullen. Ook is het van belang dat dit -in geval van inkomenswijziging- tijdig aan te geven, om verrassingen te voorkomen.

Tot maximaal €936,-
terug krijgen!
Bekijk wat u terug krijgt
Binnen 10 minuten uw
aanvraag indienen
Direct uw aanvraag starten
Contact

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Veel antwoorden kunt u al vinden onder het kopje ‘FAQ’.

Bekijk FAQ